Floods Trähus är ett familjeföretag som är en ledande hustillverkare i hela Sverige. Vi har bedrivit verksamheten sedan 1986 och fokuserar idag helt på att sälja våra prefabricerade trähus. Vi brinner för att leverera kvalitativa lösvirkeshus helt enligt våra kunders önskemål.

Hos oss finns stora valmöjligheter när det handlar om hus. Smidiga enplanshus med stor tillgänglighet och tomt som inte skuggas av huset. Dessutom kan vi erbjuda enkla carports och garage där din bil kan få skydd mot regn och blåst.
 

Vi erbjuder även trivsamma hus med 1 ½-plan, som ger många kvadratmeter på liten byggyta och en egen våning för mysig våning för barnen. En annan populär variant är 1 ¾-planshuset, ett hus som härstammar från svensk byggtradition, där de förhöjda väggarna ger samma golvyta på båda planen. Ett utmärkt val för storfamiljen. Till sist kan vi erbjuda ett rikt utbud 2-planshus. Detta är det mest yteffektiva sättet att bygga på, då den fulla takhöjden på övre plan gör det enkelt och smidigt att möblera. Dessutom ger 2-planshuset möjlighet till fönster i alla väderstreck.
 

 

Här hittar du ditt drömhus för sommaren

Letar du efter en hustillverkare som kan erbjuda sommarhus, perfekt anpassade för såväl fjäll, kust och hav? Klicka vidare på sidan och titta på vårt utbud fjäll, kust och hav.. 
 

Alla dessa varianter av prefabricerade lösvirkeshus finns i ett flertal modeller, så du kan säkert hitta något som passar just dig.

 

Vårt huvudkontor ligger i Knivsta i Uppland – på bekvämt avstånd från såväl Stockholm som Uppsala. Vi levererar husbyggnadssatser i hela Sverige och till våra nordiska grannländer och har återförsäljare spridda över landet. Vi är i dag en välrenommerad hustillverkare med väl balanserad ekonomi och högsta kreditvärdighet.
 

Välkommen att kontakta oss på Floods Trähus och låt oss bli din hustillverkare.

Med mina 30 år i branschen har jag lärt mig vad kunderna efterfrågar och vad de förväntar sig av en husleverantör.
Min tid som skogshuggare och byggvaruhandlare har gjort att jag har höga kvalitetskrav på trämaterial. Det har jag låtit avspegla sig i våra husmodeller.
Det är med glädje jag ser tillbaka på min resa som jag började som skogshuggare, fortsatte med virkeshandel och handel med byggvaror, fram till den dag jag började rita hus till en första katalog.
Min idé att leverera unika hus med hög standard har visat sig vara ett vinnande koncept.
Jag har genom åren hjälpt kunder att utforma sina hus efter deras egna behov och önskemål.
En enkel skiss på ett papper kan vara början på en spännande resa.

Lars Flood. VD