top of page

Varmt välkommen till familjen Flood

 

Floods Trähus ingår i Floods Trävaror AB. Vi är familjeföretaget med hög kompetens och har lika stort engagemang inför varje husleverans. Vi har lärt oss vad som krävs av en riktigt bra husleverantör och vad som gör ett hus till ett trivsamt boende. Att leverera unika hem med hög standard till nöjda husköpare i Sverige och våra nordiska grannländer är det vi brinner för.

Det är med glädje och stolthet vi tänker på historien bakom företaget som är djupt rotad i de Uppländska skogarna. Lasse Flood, som började sin resa som traditionell skogshuggare, grundade Floods Trävaror AB 1986 och har genom åren utvecklat företaget från virkeshandel, sågverk och byggvaruhus till en konkurrenskraftig hustillverkare.

Under åren som bygghandel började vi efter förfrågan ta fram unika husbyggsatser från arkitekters och kunders ritningar.
Vi har dessutom lång erfarenhet av egenritade husmodeller - ett program som vi presenterar här. 


I dag fokuserar vi helt på hus. Våra väl genomtänkta planlösningar borgar för ett smart och trivsamt hem med rum för både högtider och avkoppling. Många väljer att göra om våra planlösningar efter sina behov - det ingår i priset.

Hos oss hittar du traditionella svenska trähus - allt från små, charmiga fritidshus till klassiska och tidlösa hem för dig med krav på riktigt mycket utrymme.

Vårt mål är alltid att utvecklas och fortsätta leverera prisvärda kvalitetshus skräddarsydda efter era behov.

Vi skapar kontinuerligt nya modeller som efterfrågas - många inspirerade av våra husköpares önskemål.

En enkel skiss på ett papper kan vara början på en spännande resa! Vill du ha ett kataloghus i standardutförande eller vill du anpassa efter dina behov? När du väljer att köpa ditt nya hem av oss bestämmer du själv. Vi hjälper dig skräddarsy ditt hus och den invändiga planlösningen får du ändra utan extra kostnad. Kontakta oss för att komma vidare i din husbyggarresa.

Lasse Flood.

"Trä binder koldioxid och är en förnyelsebar råvara. Tillväxten i våra Svenska skogar är större än själva uttaget vilket innebär att virkesförrådet ständigt ökar. Det gör trähus till ett ansvarsfullt, klokt och hållbart val för framtida generationer"

Lars Flood
Grundare och VD

bottom of page